Πασσαλής: «Καλύτερα για τον Άρη να μείνει ο Σάσα, αν φύγει με ένα εκατομμύριο, θα βρεθεί αντικαστατάτης»

Συντάκτης: Share:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λούκας Σάσα αναφέρθηκε ο Πέτρος Πασσαλής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας πως αν φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με το ποσό της ρήτρας που ανέρχεται λίγο παραπάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ, μπορεί να βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σάσα: «Ο Λούκας Σάσα ήρθε πέρσι το καλοκαίρι και έδειξε από την αρχή πως αποτελεί αξιόπιστη μονάδα για τον Άρη. Από τη στιγμή που η ομάδα θέλει να χτίσει έναν κορμό πάνω στον οποίο θα βασιστεί και την επόμενη περίοδο, το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής.

Από την άλλη πλευρά, όταν ηχούν οι «σειρήνες» και παρουσιάζεται μια ομάδα με καλύτερη, σύμφωνα με την οπτική του παίκτη, προοπτική, είναι δύσκολο να κρατηθεί προσγειωμένος. Όταν ξεσηκωθεί ένας παίκτης είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση αυτό που κοιτάει μια ομάδα είναι να αποκομίσει τα καλύτερα οικονομικά οφέλη. Καμία ομάδα δεν μπορεί να σταθεί σε έναν παίκτη. Και ο Σάσα ήρθε το καλοκαίρι στη θέση του Σιώπη και τα πήγε ακόμη καλύτερα».

 

Για τη ρήτρα αποδέσμευσης του Σάσα, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ: «Με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του. Έτσι όπως είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, πολύ πιο εύκολα βρίσκεις αμυντικό χαφ, μεσοαμυντικό ή πλάγιο μπακ από ότι έναν επιθετικό με ικανότητα στο σκοράρισμα. Ένα εκατομμύριο για έναν αμυντικό μέσο είναι πολύ καλό ποσό».

 

Πηγή: Metropolis 95,5 FM