Περίεργο δημοσίευμα για Ιντέγε

Συντάκτης: Share:
Κάτι... ετοιμάζει ο Ιντέγε (pic)

Είναι αλήθεια πως το όνομα του Μπράουν Ιντέγε έπαιξε αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος άλλων ομάδων.

Πρώτα «ακούστηκε» για την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά εδώ και κάποιες εβδομάδες υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στην Τουρκία, που τον έφεραν αρχικά μια ανάσα από την Μαλάτιασπορ και στη συνέχεια σε… διαπραγματεύσεις με την Γαλατασαράι.

Ο ίδιος με γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, διέψευσε ότι έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα, κάτι που πάντως οι συμπατριώτες του, το «μετέφρασαν» κάπως διαφορετικά. Πιο συγκεκριμένα ιστοσελίδα της Νιγηρίας, τονίζει πως ο 31χρονος φορ επέλεξε να κάνει την παραπάνω δήλωση, ουσιαστικά για να δείξει στην Γαλατά ότι δεν ενδιαφέρεται, γιατί έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα!

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για τον πρωταθλητή Αφρικής με τη Νιγηρία το 2013, υπήρξαν δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με την Γαλατασαράι, όμως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο ατζέντης του έχει ήδη αποδεχθεί πρόταση από μία, άγνωστη για την ώρα ομάδα».

Scroll Up