Πόλο: Επιστολή διαμαρτυρίας του Άρη για τη διαιτησία και αλλοίωση αποτελέσματος

Συντάκτης: Share:
Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Κυπέλλου πόλο ανδρών

Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ομοσπονδία έστειλε το τμήμα πόλο του Άρη για τη διαιτησία, ιδίως στον τελευταίο αγώνα, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Προς Κ.Ο.Ε.

Κοινοποίηση: Σ.Ε.Δ.Υ. – Κ.Ε.Δ.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για την απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία των κυρίων ΚΥΡΑΝΗ Κωνσταντίνου και ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ Ιωάννη στον αγώνα μεταξύ του συλλόγου μας Α.Σ. ΑΡΗΣ και του Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ, που διεξήχθη την Κυριακή 01-03-2020 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και να τους καταγγείλουμε για αλλοίωση αποτελέσματος, που ενδεχομένως θα κρίνει και μια θέση στα play off ή στα play out στον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Θέλουμε επίσης να τονίσουμε ότι, από την αρχή της χρονιάς η ομάδα μας τυγχάνει εχθρικής αντιμετώπισης από την διαιτησία με αποκορύφωμα τον ανωτέρω αγώνα της Κυριακής.

Σεβόμενοι τους θεσμούς και το άθλημα δεν προβήκαμε σε κανενός είδους διαμαρτυρία για την έως τώρα αντιμετώπιση του συλλόγου μας, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, η ανοχή μας εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Το γεγονός αυτό δυσαρεστεί ιδιαίτερα τόσο εμάς όσο και το πολυάριθμο φίλαθλο κοινό του συλλόγου μας που παρακολουθεί από κοντά την ομάδα μας να αδικείται κατάφωρα. Ενδεικτικά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε-υποδείξουμε πλήθος λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων που πάρθηκαν τόσο στο εν λόγω αγώνα όσο και σε προγενέστερους αγώνες και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα κατα της ομάδας του συλλόγου μας, σε όποιον μας ζητηθεί.

Αναφέρουμε επίσης ότι μετά τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με την Α.Ε. Χαϊδαρίου προβήκαμε σε μια ήπια προφορική διαμαρτυρία, καθώς επίσης μεταφέραμε και τις ανησυχίες μας για την διαιτησία στο εν λόγω παιχνίδι, σε εκπροσώπους της διαιτησίας, ενέργειες που όπως φαίνεται δεν απέφεραν καρπούς.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του θέματος που προκύπτει, σεβόμενοι πρωτίστως το άθλημα και δευτερευόντως το ιστορικό σωματείο του Α.Σ. ΑΡΗΣ που καταφανέστατα θίγετε και ζημιώνετε.

Η παρούσα επιστολή σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή προς το φιλικό σωματείο του Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Υ.Γ. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο του αγώνα το οποίο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Ο
Πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ
Ελευθέριος ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Scroll Up