Πολωνικά ΜΜΕ: «Η Λέγκια θέλει να δώσει λιγότερα από 500.000 ευρώ στον Άρη»

Συντάκτης: Share:

Άδεια για να μεταβεί στην Βαρσοβία εξασφάλισε από τον Άρη ο Λίντσεϊ Ροζ, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται σε ανοιχτή διαπραγμάτευση  με την ομάδα της Λέγκια.

Την ίδια στιγμή το Μέσα της Πολωνίας, σχολιάζουν τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

 

Αναλυτικά:

«Οι πρωταθλητές Πολωνίας έχουν ήδη κάνει πέντε μεταγραφές πριν από την έναρξη της νέας σεζόν και δεν σχεδίαζε να αποκτήσει περισσότερους παίκτες. Παρόλα αυτά  πάρθηκε αυτή η απόφαση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, καθώς ο παίκτης αποτελεί μια ευκαιρία και ότι η τιμή του είναι χαμηλότερη από την αξία του.

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη μεταγραφή, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Λέγκια μπορεί να πληρώσει το πολύ το μισό αυτού του ποσού, αλλά θα ήθελε να ξοδέψει ακόμη λιγότερα».

 

Για τις προϋποθέσεις της μεταγραφής και σχετικά με την απόφαση του CAS υπογραμμίζουν: «Πολλά θα εξαρτηθούν επίσης από την κατάσταση του Άρη, ο οποίος περιμένει αποφάσεις για πιθανή απαγόρευση μεταγραφών. Εάν ο Άρης τιμωρηθεί, η μεταγραφή του αμυντικού μπορεί να μην πραγματοποιηθεί, καθώς ο παίκτης δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί».

Scroll Up