Προβάδισμα τριών γκολ στο ημίχρονο μετά από 41 χρόνια!

Συντάκτης: Share:

Αρκετά χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα 41 συνολικά (!) έπρεπε να γυρίσουμε για να βρούμε το προηγούμενο παιχνίδι στο οποίο ο Άρης προηγήθηκε με τρία γκολ σε πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στη σελίδα της Super League:

“Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Άρης στην Τρίπολη και στα μισά του ημιχρόνου προηγήθηκε 2-0 και τελικά με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο του Αστέρα.

Πραγματικά ξεχωριστό σκορ για τις δύο ομάδες, αν αναλογιστεί κανείς ότι…

…ο Άρης βάζει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας από τις 22 Ιανουαρίου 1994, όταν είχε προηγηθεί 3-2 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο!

Και έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια, από την τελευταία φορά που ο Άρης προηγήθηκε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 1978, όταν στο Καυτανζόγλειο πάλι νίκησε τον Ηρακλή 4-0 με 3-0 ημίχρονο (11′ σουτ Πάλλας, 21′ κεφαλιά Ανανιάδης, 40′ σουτ Ανανιάδης, 84′ πέναλτι Κούης). Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι από τις 22 Ιανουαρίου 2012, όταν προηγήθηκε 2-1 στη Δράμα, ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να βάλει περισσότερα από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνα Super League!

…ο Αστέρας Τρίπολης έχει δεχτεί μόνο άλλες δύο φορές στην ιστορία του τόσα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα του. Στις 14 Φεβρουαρίου 2010, Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-3 (1-3 ημίχρονο) και στις 18 Φεβρουαρίου 2017, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-5 (0-4 ημίχρονο)! Και τις τρεις φορές πάντως που του συνέβη ήταν μήνα Φεβρουάριο!

…στα 17 μεταξύ τους παιχνίδια, μόλις μια φορά ο Άρης και δύο ο Αστέρας Τρίπολης (η μία στο Κύπελλο), κατάφεραν να πετύχουν στο πρώτο ημίχρονο δύο γκολ. Και μόλις από δύο φορές η κάθε ομάδα κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον τρία σε ολόκληρο το παιχνίδι!”

Δείτε Επίσης

Scroll Up