Προχωράει του Μούτο στον Άρη. «Κλείνει» ο Ιάπωνας επιθετικός!

Συντάκτης: Share:

Και καπνός υπάρχει, αλλά, πολύ περισσότερο και φωτιά για την υπόθεση Γιοσινόρι Μούτο στον Άρη μιας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιάπωνας επιθετικός βρίσκεται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία του με τους Κιτρινόμαυρους!

Ο 29χρονος επιθετικός φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, αφού η δική του περίπτωση κρίθηκε πιο… ενδιαφέρουσα απ’ ότι του Καμαρά, επίσης παίκτης της Νιουκάστλ, που απασχόλησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Επί της ουσίας, τις τελευταίες ημέρες φάνηκε πως η τελική απόφαση θα ήταν ένας εκ των Μούτο ή Καμαρά. Οι άνθρωποι του Άρη έκριναν πως ο Ιάπωνας… υπερτερεί του Αφρικανού και λόγω καλύτερων στατιστικών τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα κατά την παρουσία του στην Γερμανία και την Μάιντζ, ενώ λήφθηκε σοβαρά υπόψη το ότι έχει παίξει σε καλές ομάδες και σε πολύ δυνατά πρωτάθλημα.

Επίσης, όπως έχει προκύψει από τις τελευταίες συζητήσεις, ο Μούτο μάλλον θα μείνει ελεύθερος, μιας και βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Νιουκάστλ, στην οποία δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.