Προέχει το παρόν, πρώτες σκέψεις για το μέλλον

Συντάκτης: Share:

Στον Άρη έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα, τα οποία θα κρίνουν εν πολλοίς το πώς θα κινηθεί η ομάδα από το καλοκαίρι κι έπειτα.

Καταρχάς, δεν γνωρίζουν αν θα εξασφαλιστεί εισιτήριο για την Ευρώπη και για την επόμενη σεζόν. Επιπλέον, παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα και η υπόθεση του Ντουρμισάι, με το CAS να αναβάλλει διαρκώς την απόφασή του και τους Κιτρινόμαυρους να εξακολουθούν να μην γνωρίζουν αν τελικά θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές. Δεν τα λες και λίγα…

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσο πρώιμο κι αν είναι, οι άνθρωποι της ομάδας δειλά-δειλά κάνουν τις πρώτες σκέψεις τους για ενίσχυση, έτσι ώστε όταν έρθει ο καιρός κι αν τελικά «επιτραπεί» στην ομάδα να κάνει μεταγραφές, να είναι έτοιμη. Φυσικά είναι μία κουβέντα στην οποία σημαντικό ρόλο θα παίξει ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, αν και τη δεδομένη στιγμή προέχει το αγωνιστικό για τον Αργεντινό τεχνικό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις κουβέντες που έκαναν Καρυπίδης και Μπούργος το τελευταίο χρονικό διάστημα κι από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο 53χρονος προπονητής, έγινε και μία συζήτηση μεταγραφικού περιεχομένου. Σε ένα πιο γενικό πλαίσιο, μιας και όπως προαναφέραμε, στον Άρη δεν γνωρίζουν ακόμη ούτε αν θα παίξουν Ευρώπη, ούτε αν θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών το καλοκαίρι.