Ψάχνουν λύσεις (και) για τα πέναλτι!

Συντάκτης: Share:

Ένα από τα ζητήματα στα οποία καλείται να βρει λύσεις το τεχνικό τιμ του Άρη είναι και τα… πέναλτι! Φέτος, μέχρι στιγμής οι κιτρινόμαυροι έχουν κερδίσει έξι, όμως έχουν χάσει τα μισά από αυτά! Ενδεχομένως βέβαια, το ποσοστό να ήταν καλύτερο αν οι διαιτητές έδιναν κι αυτά που «έπνιξαν».

Σε κάθε περίπτωση κι επειδή το πέναλτι είναι πλέον και θέμα ψυχογολογίας, στον Άρη προσπαθούν να βγάλουν μία άκρη, ούτως ώστε από δω και στο εξής να μην χαρίζονται τέτοιου είδους ευκαιρίες για εύκολο γκολ.

Μέχρι στιγμής, τον πρώτο λόγο στις εκτελέσεις είχαν ο Χαμζά Γιουνές και ο Μπρούνο Γκάμα. Αμφότεροι όμως έχουν αστοχήσει. Ο πρώτος έχει χάσει δύο και ο Πορτογάλος ένα. Πέναλτι που αν πήγαιναν μέσα, πιθανότατα ο Άρης θα είχε περισσότερους βαθμούς. Επειδή όμως με τα «αν» δεν γίνεται δουλειά, ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του είναι υποχρεωμένοι να λύσουν το πρόβλημα. Πώς; Βάζοντας κι άλλους παίκτες στο… παιχνίδι.

Στις τελευταίες προπονήσεις, προς το τέλος τους, γίνονται εκτελέσεις πέναλτι. Και πλέον ο… κύκλος των εκτελεστών έχει «ανοίξει». Για παράδειγμα, στη χθεσινή προπόνηση, που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πλην των Γιουνές και Γκάμα, συμμετείχαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Και πιο συγκεκριμένα, οι Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, με τον Γάλλο μάλιστα να φαίνεται πως θα έχει πλέον τον πρώτο λόγο.