Ρος-Λάρσον: Παραλίγο να έπαιζαν ήδη στην Ελλάδα!

Συντάκτης: Share:

Οι δύο αμέσως επόμενες προσθήκες στο ρόστερ του Άρη θα είναι ο Λίντσεϊ Ρος και ο Ντάνιελ Λάρσον. Ο πρώτος αναμένεται το βράδυ (20:40) στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Σουηδός πιθανότατα θα έρθει αύριο (24/1) το πρωί.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά, που οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας, καθώς αμφότεροι στο παρελθόν είχαν απασχολήσει και δέχθηκαν κρούση να έρθουν στην χώρα μας για να αγωνιστούν. Για διάφορους λόγους δεν έγινε…

Σε ό,τι αφορά στον Ρος, το καλοκαίρι του 2016 απασχόλησε μεταγραφικά τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος τότε κεντρικός αμυντικός προερχόταν από χρονιά… δανεισμού από τη Λιόν στη Λοριάν. Προτάθηκε και συζήτησε με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι τελικά έκαναν πίσω, θεωρώντας πολλά τα 2,5 εκατ. ευρώ που ζήτησε η γαλλική ομάδα για να τον πουλήσει.

Όσο για τον Λάρσον, είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2015, όταν η αθηναϊκή ομάδα βρισκόταν στη Football League. Τότε ο Σουηδός έπαιζε στη Γρανάδα, αλλά τελικά το θέμα του δεν προχώρησε κυρίως λόγω της απροθυμίας του να παίξει στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας, έστω και για ένα εξάμηνο, αφού η ΑΕΚ ήταν “βέβαιο” πως στο τέλος εκείνης της σεζόν θα κέρδιζε την άνοδό της στη Super League.