ΣΑΚΙΤΣ-ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ: Γι’ αυτό τους θέλει ο Άρης!

Συντάκτης: Share:
ΣΑΚΙΤΣ-ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ: Γι’ αυτό τους θέλει ο Άρης!

Δύο από τις περιπτώσεις που φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, μεταγραφικά για τον Άρη, είναι οι Εμάνουελ Σάκιτς και Εσχάν Χατζισάφι.

Το ενδιαφέρον πάντως με αυτές τις υποθέσεις έχει να κάνει με τα κριτήρια της επιλογής τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές έγιναν γνωστοί ως δεξί μπακ ο ένας (Σάκιτς) και αριστερό μπακ ο άλλος, ωστόσο τον Άρη δεν τους θέλουν για «βασικούς» πλάγιους μπακ, αλλά για… εναλλακτικές λύσεις. Διότι τους προορίζουν γα παίκτες στη μεσαία γραμμή (δύο εσωτερικοί μέσοι σε 4-3-3 για παράδειγμα), καθώς στο σχετικό σκάουτινγκ που έγινε, διαπιστώθηκε πως έχουν κάνει τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας τους, αγωνιζόμενοι στον άξονα. Ιδιαίτερα ο Χατζισαφί.

Όσο για τον Σάκιτς, σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση και πώληση του Λίντσεϊ Ροζ, τότε εκείνος είναι που θα κληθεί να παίξει ως βασικός δεξιός οπισθοφύλακας. Για τον Αυστριακό, σε δηλώσεις του, ο τεχνικός διευθυντής της Στουρμ Γκρατς, Αντρέας Σίνκερ, διευκρίνισε: «Αν ο παίκτης θέλει να φύγει και ικανοποιηθούμε οικονομικά, τότε η μεταγραφή μπορεί να γίνει».

Scroll Up