Σκέντζος : “Έχει μεγαλύτερο κίνητρο και ποιότητα ο Άρης”

Συντάκτης: Share:
Σκέντζος : "Έχει μεγαλύτερο κίνητρο και ποιότητα ο Άρης"

Ως ένα ενδιαφέρον και θεαματικό παιχνίδι χαρακτηρίζει αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ, ο Ανδρέας Σκέντζος που μίλησε στον FOCUS FM 103,6.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει και από τις δυο ομάδες, επεσήμανε πως είναι δυο από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και τόνισε πως ο Άρης έχει περισσότερο κίνητρο λόγω και του ημιτελικού Κυπέλλου που έχει μπροστά του με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Σκέντζος :

“Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες είναι πλέον στην Ευρώπη, αλλά δεν θα είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι. Αποτελεί ευκαιρία για τους δυο προπονητές να δουν τους παίκτες και να δοκιμάσουν πράγματα σε ότι αφορά την τακτική. Πάντα μετράει η νίκη και το γόητρο σε όλα τα παιχνίδια, πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Για τον Άρη είναι η αλήθεια ότι έχει πιο μεγάλο κίνητρο και η αλήθεια είναι πως έχει ρίξει το βάρος στο Κύπελλο. Είναι λογικό να διψάει ο κόσμος του Άρη για έναν τίτλο και αξίζει να γευτεί την χαρά κατάκτησης του Κυπέλλου.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που παίξαμε τελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και χάσαμε 1-0 μετά από 33 χρόνια. Τότε είχαμε καλή ομάδα αλλά μπορώ να πω ότι δεχτήκαμε το γκολ σε μια άτυχη στιγμή. Είχαμε τα δικά μας προβλήματα τότε, ο κόσμος ήταν δίπλα μας αλλά χάσαμε το Κύπελλο από μια στιγμή που χάσαμε την συγκέντρωση μας.

Ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι δυο από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πιο μεγάλο κομμάτι της σεζόν και ήταν σε καλή κατάσταση πριν την διακοπή. Δεν θα είναι εύκολο γιατί η αποχή ήταν πολύ μεγάλο και ο αθλητής είναι δύσκολο να βρει τα πατήματα του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πάντως πιστεύω ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με θέαμα γιατί αρέσει και στις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά.
Ο ΟΦΗ είχε ένα πλάνο από την αρχή και με αυτό θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Γνωρίζω πως δουλεύει ο ΟΦΗ και θα προσπαθήσει να παίξει σωστά και ορθόδοξα, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Από την αρχή της σεζόν ο ΟΦΗ ήταν η χαρά μου να τον βλέπω να παίζει ποδόσφαιρο.

Από τον Άρη έχει πολύ καλούς παίκτες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Έχει καλύτερο υλικό ποιοτικά από τον ΟΦΗ αλλά είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά”.

Scroll Up