Σοκ με Μπρούνο Γκάμα – Ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Συντάκτης: Share:

Το χειρότερο των σεναρίων επιβεβαιώθηκε. Ο τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα στον χθεσινό αγώνα με τη Λαμία είναι σοβαρός. Ρήξη χιαστών η διάγνωση, χάνει εκτός απροόπτου το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα (15/1) το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα. Ο Γκάμα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, η συνήθης θεραπεία της οποίας είναι η εγχείρηση. Αν ο παίκτης ακολουθήσει αυτό τον δρόμο τότε θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες.

Θα πρέπει να τονιστεί πως υπάρχει κι ένα δεύτερο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα μπορέσει να μπει σε αγωνιστική δράση σε περίπου δύο μήνες. Αυτό όμως είναι μάλλον… επικίνδυνο, διότι μπορεί να γυρίσει ξανά το γόνατο του ποδοσφαιριστή και να χρειαστεί να μείνει εκτός για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα.

Ο Γκάμα έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της εξέτασης και θα έχει μία συνάντηση με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, ώστε να αποφασίσουν οριστικά τι θα ακριβώς θα γίνει στην περίπτωσή του.