Στα… χαρακώματα Ιντεπεντιέντε και Γκαστόν Σίλβα! (pics)

Συντάκτης: Share:
Ψηλά στη λίστα του Άρη ο Γκαστόν Σίλβα!

Ο Άρης θέλει τον Ουρουγουανό, Γκαστόν Σίλβα που φεύγει από την Ιντεπεντιέντε. Το “φεύγει” βέβαια είναι σχετικό, αφού ο ίδιος κέρδισε προσφυγή στην Αργεντινή, αλλά η ομάδα έχει προσφύγει στη FIFA.

Έτσι, εδώ και μέρες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε… πόλεμο, με τον Ουρουγουανός στόπερ να καταγγέλλει οικονομική τρομοκρατία (η ομάδα του ζητάει 8 εκατ. δολάρια για να τον αφήσει να φύγει). Επίσης, υποστήριξε ότι είναι οκτώ μήνες απλήρωτος και ζήτησε να μείνει ελεύθερος, κάτι που αρνήθηκε η Ιντεπεντιέντε.

Ο Σίλβα ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μία δισέλιδη επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Θελουν να κάνουν τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα να φοβηθούν. Αυτό είναι επικοινωνιακή τρομοκρατία. Δεν ξέρω αν θα το πετυχουν, αλλά η κατάστασή μου είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς δικηγόρος για να καταλάβει πως αν μία ομάδα δεν σε πληρώνει για 8 μήνες, έχει το κάθε δικαίωμα να παραπονεθείς. Αν αυτό με εμποδίζει να συνεχίσω την καριέρα μου μέχρι να συμφωνήσει η FIFA, τότε θα περιμένω. Δεν φαίνεται δίκαιο να χαρίσω τη δουλειά μου ή τα χρήματα της οικογένειάς μου στο πλαίσιο του εκβιασμού”.

Scroll Up