Στάση αναμονής στον Άρη, καμία απόφαση από το CAS

Συντάκτης: Share:

Ξεκάθαρα οι τρεις αποφάσεις που αναμένει ο Άρης από το CAS θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στον αγωνιστικό σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Ιδιαίτερα η μία που αφορά στην υπόθεση Ντουρμισάι, διότι εκείνες τον Οριόλ και Ίμπε και αρνητικές για την ομάδα να βγουν, είναι διαχειρίσιμες, αφού πρόκειται για χρήματα που θα πληρωθούν. Αλλά εκείνη με το δελτίο του παίκτη και την εμπλοκή της ΕΠΟ, μπορεί να επιφέρει απαγόρευση μεταγραφών.

Παρά τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπάρχει απόφαση από το CAS. Μάλιστα, ούτε ο Άρης, ούτε η Ομοσπονδία, αλλά ούτε και οι δικηγόροι των παικτών είχαν κάποια ενημέρωση ότι το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο έχει καταλήξει κάπου. Προ καιρού, ανεπίσημα πάντα, μεταφέρθηκε στις εμπλεκόμενες πλευρές ότι πιθανότατα να υπάρχει κάτι νεότερο μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Live Sport, εκείνο που λέγεται πλέον και για το οποίο είναι ενήμεροι οι δικηγόροι όλων, είναι πως ίσως και να καθυστερήσει παραπάνω, λόγω όγκου υποθέσεων και γενικά των προβλημάτων που υπάρχουν με τις συνεδριάσεις-τηλεδιασκέψεις την… εποχή του κορωνοϊού. Στον Άρη τηρούν στάση αναμονής, περιμένουν να μάθουν κι αναλόγως θα κινηθούν.

Επίσης και οι Κιτρινόμαυροι δεν είχαν καμία ενημέρωση από τους νομικούς που έχουν επιλέξει γι’ αυτές τις υποθέσεις, ότι υπάρχουν αποφάσεις, που δεν έχουν ανακοινωθεί…