Στη λίστα του Άρη και ο Γκνιάτιτς!

Συντάκτης: Share:
Στη λίστα του Άρη και ο Γκνιάτιτς!

Οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της ομάδας, όταν με το… καλό λυθεί το ban.

Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ που ψάχνουν οι Κιτρινόμαυροι κι αν «ταιριάζουν» και τα οικονομικά γίνονται κρούσεις.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν είναι και ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς. Κι αν το όνομά του σας φαίνεται γνωστό, ίσως επειδή για 1,5 σεζόν (από το καλοκαίρι του 2015 ως το Ιανουάριο του 2017) έπαιζε στην ομάδα του Πλατανιά. Από εκεί πωλήθηκε στη Ρόντα και τον χειμώνα του 2019 μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Κορόνα Κίελτσε.

Βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του, φέτος είχε συνολικά 27 συμμετοχές. Ο 28χρονος (γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 1991) Βόσνιος, που διαθέτει και κροατικό διαβατήριο, έχει 1.90 μ. παίζει στις θέσεις «6» και «8», ενώ στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και σαν κεντρικός αμυντικός.

Διστακτικός για επιστροφή

Ο Γκνιάτιτς έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του, με τον Άρη να έχει κάνει επαφές μαζί του. Και η αλήθεια είναι πως στο οικονομικό δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ωστόσο ο Βόσνιος εμφανίζεται για την ώρα διστακτικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα, προφανώς γιατί έχει δεχθεί κρούσεις και από άλλες ομάδες. Πάντως, το θέμα είναι ανοικτό, αλλά έχει τις δυσκολίες του.

Scroll Up