Στη Θεσσαλονίκη ο Αυγενάκης, πάει Τούμπα, τα λέει με Σαββίδη, Καρυπίδη και αντιπροσωπεία του Ηρακλή

Συντάκτης: Share:

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, ο οποίος κατά την παραμονή του θα έχει συνάντηση με ανθρώπους τριών ποδοσφαιρικών ομάδων της πόλης (ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή). Παράλληλα, θα παρακολουθήσει την αποψινή αναμέτρηση για τον θεσμό του Europa League, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Υφυπουργού αναφέρει:

Σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί στις 18.45 με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Κατόπιν θα παρακολουθήσει στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ – Σλοβαν Μπρατισλάβας για το Europa League. Μετά το πέρας του αγώνα, θα ακολουθήσει, στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνάντηση με τον ομόλογό του, Θεόδωρο Καραογλου και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικου Ηρακλή. Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, 30/8, θα πραγματοποιηθει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπιδη και ακολούθως, στις 11.00, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσοπουλο.

Τήρησε την υπόσχεση του, πάντως, ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος λόγω ενός κολλήματος με την Βουλή δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του στον αγώνα ΠΑΟΚ – Άγιαξ, ωστόσο όπως είχε δηλώσει, θα ερχόταν στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα του Δικεφάλου.

Δείτε το παλιό ποστ του κ. Αυγενάκη:

Δείτε Επίσης

Scroll Up