Στους κορυφαίους του Κόπα Άφρικα ο Καμαρά! (pics)

Συντάκτης: Share:

Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας στο Κόπα Άφρικα είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η μάχη του Κόπα Άφρικα έχει ξεκινήσει και σε αυτή μπαίνει αύριο (12/1) και ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αμπουμπακάρ Καμαρά με την εθνική Μαυριτανίας, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Γκαμπόν.

Η ιστοσελίδα pulse.ng κάνει εκτενής αναφορά και ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα για την διοργάνωση, στο οποίο εστιάζει πάνω στους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της κάθε χώρας όπως η ίδια τους χαρακτηρίζει.

Σε αυτή τη λίστα βρίσκονται μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως αυτό του Σαλάχ, του Μανέ, του Κεϊτά και του Ομπαμεγιάνγκ. Δίπλα σε αυτά τα ονόματα βρίσκεται και αυτό του Αμπουμπακάρ Καμαρά, με την ιστοσελίδα να στέκεται αρκετά στον επιθετικό των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

“Τσεκάρετε τον πολυτιμότερο παίκτη σε κάθε Εθνική ομάδα που συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα”, αναφέρει μεταξύ άλλων και όσον αφορά την Εθνική Μαυριτανίας, “τοποθετεί” τον Καμαρά. “Ο 26χρονος Καμαρά έπαιζε στο παρελθόν ως επιθετικός στη Φούλαμ στο αγγλικό πρωτάθλημα και τώρα αγωνίζεται στον ελληνικό σύλλογο, Άρη Θεσσαλονίκης, όντας βασικό κομμάτι της επιθετικής γραμμής του συλλόγου”.