Συνάντηση Καρυπίδη-Γεραπετρίτη στο Μαξίμου για -6 και… αποκάλυψη για νέο γήπεδο!

Συντάκτης: Share:

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σήμερα (6/9) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, όπου και συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Θέμα της συνάντησης τους ήταν η τιμωρία των -6 βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα, ενώ έγινε κουβέντα και για την κατασκευή νέου γηπέδου σε συγκεκριμένη περιοχή του αεροδρομίου, με την δημιουργία ξενοδοχείου και εμπορικών χώρων, μια διαδικασία που έχει αρχίσει σε συνεργασία της ΠΑΕ με την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρος Καρυπίδης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε πρόσφατα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ (-6 βαθμοί). Ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε λεπτομερώς τον Υπουργό Επικρατείας για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο κ. Γεραπετρίτης, από την πλευρά του, τόνισε ότι η υπόθεση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν η κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου για τον ΑΡΗ σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ (θα γίνει ανταλλαγή με το γήπεδο Χαριλάου).

Το μεγαλόπνοο έργο προβλέπει, πέρα από την κατασκευή νέου γηπέδου, την δημιουργία ξενοδοχείου και εμπορικών χώρων.

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνεργάζεται με την κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.