Σύσκεψη κορυφής στον Άρη. Τι αποφάσισαν Καρυπίδης-Χαριστέας!

Συντάκτης: Share:
Σύσκεψη κορυφής στον Άρη. Τι αποφάσισαν Καρυπίδης-Χαριστέας!

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και λογικό είναι, αντίστοιχα θέματα και στον Άρη, να μπαίνουν στην τελική ευθεία τους.

Σήμερα (2/12) στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αγωνιστικό επίπεδο, συζητήθηκε η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, ενώ έγινε κουβέντα και για τα του Ιανουαρίου.

Οι δύο άνδρες μίλησαν για τα μεταγραφικά, αλλά και για τις αποδεσμεύσεις, από τις οποίες ουσιαστικά θα κριθεί και ο συνολικός αριθμός κινήσεων, που θα γίνουν. Είναι ξεκάθαρο πως πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι θα φύγουν από αυτούς που δεν υπολογίζονται και μετά η ομάδα θα προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ της.

Καρυπίδης και Χαριστέας ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πλάνο, ενώ για τις εξελίξεις ενήμερος είναι και ο Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει την έκθεση με τις οριστικές εισηγήσεις του.

Scroll Up