Σύσκεψη Χαριστέα-Ένινγκ, στο προσκήνιο ο σχεδιασμός!

Συντάκτης: Share:
Σύσκεψη Χαριστέα-Ένινγκ, στο προσκήνιο ο σχεδιασμός!

Είναι αλήθεια (και προφανώς αναμενόμενο) πως αυτές τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, ο Μίχαελ Ένινγκ έχει κοντά του τον Άγγελο Χαριστέα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άρη, του οποίου επιλογή αποτελεί ο Γερμανός τεχνικός, έχει αναλάβει την προσαρμογή του στην ομάδα και παράλληλα, μιας και πλησιάζει ο καιρός, είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει και την επόμενη ημέρα και δη τη διαμόρφωση του ρόστερ των Κιτρινόμαυρων κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και είναι αλήθεια πως πέρα από τις δεδομένες κινήσεις (έμπειρος τερματοφύλακας και χαφ) μάλλον θα υπάρξουν κι άλλες διαφοροποιήσεις στο έμψυχο δυναμικό.

Συνεχείς επαφές και σύσκεψη

Χαριστέας και Ένινγκ βρίσκονται σε διαρκείς επαφές κάθε ημέρα και πέρα από την παρουσία του sports director του Άρη στις προπονήσεις. Στο τραπέζι των συζητήσεων αρχίζουν και πέφτουν ήδη τα πρώτα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, τα οποία εξετάζονται ενόψει Ιανουαρίου. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στις θέσεις που ενδιαφέρουν τον Άρη και εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις από τώρα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Χθες μάλιστα, ο Χαριστέας και ο Ένινγκ είχαν πολύωρη συνάντηση συζητώντας διάφορα θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι μόνο για μεταγραφές.

Scroll Up