Τα βάζουν κάτω, αποφασίζουν και προχωρούν στην επόμενη μέρα

Συντάκτης: Share:

Μπορεί στον Άρη να έχουν να ασχοληθούν με ουκ ολίγα… εξωαγωνιστικά ζητήματα (ευρωπαϊκή άδεια, CAS για Ντουρμισάι), ωστόσο υπάρχουν και θέμα σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν και γι’ αυτά θα πρέπει να καταρτιστεί ένα πλάνο. Κι αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν σήμερα, ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Χερμάν Μπούργος, στη διαδικτυακή συνάντηση που θα έχουν.

Ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στην Μαδρίτη, είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, ωστόσο σήμερα θα τα που πιο αναλυτικά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μιλήσουν μέσω zoom και θα θέσουν επί τάπητος, ζητήματα που αφορούν στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προφανώς και σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν θέματα που αφορούν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Δηλαδή μεταγραφές, αλλά και ανανεώσεις. Ο Μπούργος έχει κάνει τις εισηγήσεις του και πάνω σε αυτές θα κουβεντιάσει με τον Καρυπίδη. Θα μιλήσουν ακόμη για ανανεώσεις συμβολαίων και, φυσικά, για τις μεταγραφικές κινήσεις, που θα τεθούν ως προτεραιότητα.

Σε ό,τι αφορά ιδιαίτερα στο κομμάτι των ανανεώσεων, ο Άρης θέλει να κρατήσει τους Ματίγια, Κουέστα και Σούντγκρεν και για το λόγο αυτό τους κρατάει «ζεστούς» κι έχει μπει σε μια διαδικασία διαπραγματεύσεων. Με τον Ματίγια φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι πιο απλά και υπάρχει αίσθηση ότι τελικά ο Ισπανός μέσος θα παραμείνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης». Με τον Κουέστα και τον Σούντγκρεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αλλά όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, οι δύο υποθέσεις παραμένουν ανοικτές και υπάρχει θετικό κλίμα. Ωστόσο οι δύο παίκτες έχουν κι άλλες προτάσεις, αλλά δείχνουν διάθεση να περιμένουν τον Άρη.

Για τα μεταγραφικά, όποια κουβέντα γίνει, για την ώρα θα παραμείνει σε θεωρητικό επίπεδο, από τη στιγμή, που οι Κιτρινόμαυροι δεν γνωρίζουν ακόμη, αν θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε προσθήκες. Κι αυτό διότι, ως γνωστό, περιμένουν την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, η οποία έπειτα από διαδοχικές αναβολές, ενδεχομένως να τελεσιδικήσει στις 10 Ιουνίου.