Τα εισιτήρια για το Άρης-Λαμία

Συντάκτης: Share:

Την ανακοίνωση της διάθεσης των 1.000 εισιτηρίων που έχει δικαίωμα να δώσει στον κόσμο της έκανε γνωστή η ΠΑΕ Άρης, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία.

Διευκρινίζεται ότι θα λειτουργήσουν μόνο οι θύρες 3,7,9, με τα εισιτήρια στο πέταλο να τιμώνται 20 ευρώ έκαστο και στις άλλες δύο θύρες 50 ευρώ έκαστο.

Γίνεται ξεκάθαρο πως η ομάδα προχωράει σε αυτή την κίνηση για καθαρά οικονομικούς λόγους. Όπως επίσης γίνεται εύκολα κατανοητό πως η ΠΑΕ έχει ανάγκη από τη βοήθεια του κόσμου και την οικονομική στήριξή του. Είναι γνωστό άλλωστε πως εδώ και κάποιο (μεγάλο) χρονικό διάστημα, ο Θόδωρος Καρυπίδης, πέρα από τη φετινή ομάδα, είναι υποχρεωμένος να πληρώνει και… καναδυό ακόμη, με τις παλιές αμαρτίες που… σκάνε συνεχώς, όπως για παράδειγμα οι περιπτώσεις των Οριόλ, Πορτίγια, Σιστόν κ.α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκινάει αύριο, Παρασκευή, η διάθεση των 1.000 εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/01, 21:30), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (1η Αγωνιστική).

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα λειτουργήσουν οι Θύρες 7 και 9, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 50 ευρώ και η Θύρα 3, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-15:00).

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν στο θεσμό του Κυπέλλου.