Τα μαγαζί δεν έκλεισε, η δουλειά συνεχίζεται

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Δεν είναι δα και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις ρεπορτάζ ποδοσφαιρικής ομάδας αυτή την περίοδο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις.

Υπάρχει στασιμότητα, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα, με ημερομηνίες κτλ και τα πάντα αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα.

Αγώνες δεν γίνονται, ούτε προπονήσεις, όλοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους κι εσύ στην κυριολεξία επιχειρείς να βγάλεις από τη… μύγα ξίγκι. Ωστόσο αυτή η προσπάθεια να ενημερώσεις τον κόσμο, που πραγματικά περνάει ευχάριστα την ώρα του παίρνοντας στο χέρι του την εφημερίδα, έχει και τα καλά της, διότι προχωρείς σε αναλύσει και… ψακτική σε πράγματα, που υπό κανονικές συνθήκες, ενδεχομένως να περνούσαν σε δεύτερη ημέρα και να μην αποτελούσαν καν αντικείμενο ρεπορτάζ.

Στον Άρη εν προκειμένω, υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων με “κεφαλή” τον Άγγελο Χαριστέα, που αυτές τις ημέρες συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της, έστω και από απόσταση. Και μπορεί από πλευράς διοίκησης ο Θόδωρος Καρυπίδης να κάνει τις δικές του κινήσεις για να βρει λύσεις στο οικονομικό, ωστόσο ένα άλλο επιτελείο ετοιμάζει «καταστάσεις», ώστε όταν με το καλό επιστρέψει η κανονικότητα, ο Άρης να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί.

Αυτό που μπορεί να μεταφερθεί τη δεδομένη στιγμή είναι πως έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία για το ρόστερ. Η δουλειά συνεχίζεται, αλλά υποθετικά αν αύριο τελείωνε το πρωτάθλημα, οι Κιτρινόμαυροι θα ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε μεταγραφές. Κι ας το αφήσουμε εδώ αυτό για την ώρα.

Παράλληλα, υπάρχουν κι άλλα επιμέρους ζητήματα, αγωνιστικής φύσεως (κι ας μην υπάρχει δράση…), που βρίσκονται στην καθημερινότητα των ανθρώπων της ομάδας. Κι έχουν να κάνουν με την επόμενη ημέρα και τον «νέο» Άρη, ο οποίος ετοιμάζεται…

 

Scroll Up