«Τελειώνουν» Μάβραϊ, Κολάσο και Ναζλίδης!

Συντάκτης: Share:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο των ανθρώπων του Άρη για αποσυμφόρηση του ρόστερ, σε συνδυασμό με τις αποφάσεις για απομάκρυνση ποδοσφαιριστών, μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον Εργοτέλη και το Κύπελλο Ελλάδας. Ήδη έχουν γίνει ο πρώτες ενημερώσεις προς τους υποψήφιους προς αποχώρηση…

Και για να μην σας κουράζουμε άλλο, από τους παίκτες που μέχρι πρότινος θεωρούνταν πρώτης γραμμής, ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται οι Μέργκιμ Μάβραϊ, Νικολάς Κολάσο και Θωμάς Ναζλίδης. Οι δύο πρώτες περιπτώσεις πάντως δεν είναι και τόσο εύκολες μιας και τόσο ο Αλβανός, όσο και ο Αργεντινός έχουν πολύ υψηλά συμβόλαια. Επιπλέον για τον Κολάσο, υπάρχει και η Μπόκα στη μέση μιας και ο παίκτης είναι δανεικός στον Άρη.

Όσο για τον Ναζλίδη, επίσης ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται κάτι που μάλλον δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη.

Από εκεί στο αγωνιστικό πλάνο των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν βρίσκονται ούτε οι Ιντζόγλου και Βίτορ, που μάλλον σχετικά… εύκολα θα αποχωρήσουν, ενώ στη λίστα των υπό απομάκρυνση ποδοσφαιριστών βρίσκεται και ο Παυλίδης, μόνο που γι’ αυτόν θα γίνει μια προσπάθεια να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.