“Τέτοια κερκίδα όπως του Άρη στη Λάρνακα, δεν θα έχει ξαναγίνει…”

Συντάκτης: Share:
Διευκρινίσεις από τον SUPER 3 Κύπρου

Οι οπαδοί του Άρη από την Κύπρο, ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή στην ομάδα τους, περιμένοντας και τους Αρειανούς από τον ελλαδικό χώρο, που αναμένεται  να φτάσουν σήμερα και αύριο στη Μεγαλόνησο…

Μιλώντας στον FOCUS 103,6 ο Δημήτρης Μανουσάκης, δημοσιογράφος και πρόεδρος του “Σούπερ 3” Λευκωσίας, τόνισε μεταξύ άλλων:

-“Κάθε μέρα που περνάει έρχονται φίλαθλοι του Άρη που διαμένουν στην Κύπρο και τόσο καιρό δεν είχαν τη διάθεση να εκδηλωθούν και θέλουν να γραφτούν στο σύνδεσμό μας. Ετοιμάζουμε κερκίδα που όμοιά της δεν θα έχει ξαναγίνει στην Κύπρο, θα το δείτε την Πέμπτη”.

-“Μας αιφνιδίασε η ομάδα που ήρθε νωρίτερα, δεν μπορέσαμε να πάμε στο αεροδρόμιο, ενώ είχαμε οργανώσει υποδοχή για την Τρίτη. Δεν πειράζει, όλα καλά, κατά την εκτίμησή μου καλά έκαναν και ήρθαν νωρίτερα για να εγκλιματιστούν, δεδομένου ότι εδώ έχουμε 40 βαθμούς Κελσίου και πρέπει να μπορέσουν να παίξουν σε τέτοια θερμοκρασία”.

-“Το βράδυ της Τετάρτης θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, με δωρεάν κρέατα και μπίρες για τα αδέρφια μας από τη Θεσσαλονίκη και γενικότερα όλους τους Ελλαδίτες που θα έρθουν να υπερασπιστούν την ομάδα μας. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία μας στη Λευκωσία στη Λεωφόρο Στροβόλου 122. Τους περιμένουμε όλους εκεί, ενώ την ημέρα του αγώνα θα έρθουν από Πάφο και Λεμεσό στη Λευκωσία και από εδώ θα φύγουμε με πούλμαν για Λάρνακα στις 5 το απόγευμα. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 35 λεπτά και θα πάμε με πορεία περίπου 600 μέτρα έως το γήπεδο της ΑΕ Λάρνακας”.

-“Θα περάσουμε, θα το δείτε και θα βοηθήσει ο κόσμος, γιατί μάθαμε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από την ΠΑΕ Άρης, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πήραμε τα εισιτήρια που θέλαμε για τα μέλη μας, άρα όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση μέσα στη Λάρνακα”.

 

Scroll Up