Τι είπε ο Διαμαντόπουλος για την κίτρινη κάρτα στον Μάνο!

Συντάκτης: Share:

Και ξαφνικά, φαίνεται πως ο Άρης χάνει και τον Δημήτρη Μάνο ενόψει του πρώτου αγώνα για τα Play Off της Super League!

Όπως ενημερωθήκατε λίγο νωρίτερα, ενώ μέχρι νωρίς το μεσημέρι στο report της Λίγκας για το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ, δεν υπήρχε περασμένη κίτρινη κάρτα στον Δημήτρη Μάνο, ξαφνικά… εμφανίστηκε. Με αυτή, ο Έλληνας επιθετικός συμπληρώνει τις τέσσερις κι έτσι, όπως και ο Σαντέ Σίλβα, χάνει τον πρώτο αγώνα του μίνι πρωταθλήματος.

Έχει ένα ενδιαφέρον όμως να δούμε τι ακριβώς έγινε στη συγκεκριμένη φάση. Πρόκειται για μία μονομαχία του Μάνου με τον Μαρινάκη, που, όπως φάνηκε από το ριπλέι, ο φορ του Άρη προλαβαίνει την μπάλα και δέχεται σκαριά από τον αμυντικό του ΟΦΗ. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δίνει φάουλ υπέρ των Κρητικών και βγάζει την κίτρινη κάρτα στο χέρι του, χωρίς να τη δείξει. Ακολουθούν διαμαρτυρίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο διαιτητής φέρεται να είπε, προφανώς μιλώντας προς το VAR: “Δεν θα βγάλω κάρτα σε κάποιον και οι δύο έκαναν επικίνδυνο παίξιμο”.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Διαμαντόπουλος, δεν έδειξε την κίτρινη κάρτα σε κάποιον ποδοσφαιριστή από τους δύο και κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι τελικά την έδειξε. Κι όμως, αυτό που φαίνεται πλέον από το σάιτ της Λίγκας είναι πως τελικά ο Μάνος κιτρινίστηκε σε μια φάση που δεν έκανε καν φάουλ!!!

Οι απαντήσεις θα δοθούν μόλις πάρουν στον Άρη στα χέρια τους το φύλλο αγώνα.