Τιχόνοφ: «Έγραψαν ότι κάναμε κάτι ύποπτο»!

Συντάκτης: Share:

Επιστροφή στις νίκες για την Αστάνα, με τον προσεχή αντίπαλο του Άρη να επικρατεί της Σαχτιόρ Καραγκαντί.

Στις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός των Καζάκων, Αντρέι Τιχόνοφ μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην κριτική που δέχεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι θεωρούν ότι η ομάδα του έκανε κάτι… ύποπτο.

 

Μεταξύ άλλων είπε:

«Αν βάλεις τέσσερα γκολ είναι απίθανο να δεχθείς άλλα τόσα. Σήμερα σε σχέση με τα άλλα ματς άλλαξε ότι δεν κάναν τα ίδια λάθη οι παίκτες μας. Φυσικά δεχθήκαμε πολλά γκολ για εντός έδρας μας, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι η ομάδα έχει χάσει δύο κεντρικούς αμυντικούς και παίζουμε με μέσους για πέντε παιχνίδια».

 

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Οι δυνάμεις μας δεν είναι ατελείωτες και ήταν δύσκολο να παίξουμε σε μία αποπνικτική ατμόσφαιρα. Σήμερα το γήπεδο είχε περισσότερους από 33 βαθμούς, είναι δύσκολο να κρατήσεις έναν ρυθμό».

 

Για την ομάδα του: «Είμαι ευγνώμων για τα παιδιά και όσα πέρασαν, ναι χάσαμε δύο παιχνίδια αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Kαι να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον με ειλικρίνεια γιατί τα media έγραψαν πολλά, ότι κάναμε κάτι ύποπτο. Ας κοιτάξουν τις άλλες ομάδες, ας κοιτάξουν τους εαυτούς τους».

 

Για τις μεταγραφές της Αστάνα: «Τώρα έχουμε μεταγραφές μπροστά μας και θέλουμε όλα να δουλέψουν. Δεν πήγαν καλά οι διαπραγματεύσεις με κάποιους παίκτες, δεν θέλουν όλοι να παίξουν στην Αστάνα να βγάλουν λίγα λέφτα. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε πολλά, όλοι νομίζουν ότι η Αστάνα είναι βαρέλι δίχως πάτο, ότι έχουμε τεράστιους μισθούς εδώ και οι παίκτες τελικά δεν έρχονται γιατί δεν θέλουν όλοι να παίξουν εδώ για λίγα λεπτά. Έχουμε διαπραγματεύσεις με κάποιους και συνεχίζουμε τις επαφές. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορούμε να ξοδέψουμε λεφτά για αγορές και μισθούς παικτών».