Το «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν κλείνει…

Συντάκτης: Share:
Θύμα ληστείας στέλεχος της ΠΑΕ Άρης! Έκλεψαν τις εισπράξεις του Άρης-Μόλντε!!

Στην πρόσφατη συνάντηση του προέδρου της Super League με τους δημοσιογράφους που κάνουν το “κυβερνητικό” ρεπορτάζ, έγινε και μία αναφορά σε γήπεδα, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο.

Μεταξύ αυτών, λανθασμένα μάλλον αναφέρθηκε και το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου όντως υπήρξε ένα ζήτημα, αλλά έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί. Μάλιστα, οι εργασίες έχουν ολοκλήρωθεί, ο Άρης θα προπονηθεί αύριο εκεί και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά.

Το όλο θέμα άρχισε με μία αξιολόγηση που έγινε από εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Λίγκα και η οποία όντως κατά το χρονικό διάστημα που έκανε την έρευνά της διαπίστωσε ότι υπάρχουν ζητήματα στο ΟΑΚΑ , στο «AEL FC Arena» και σε μικρότερο βαθμό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Λυσάνδρου, το ΟΑΚΑ έχει πρόβλημα με το χορτάρι και για το λόγο αυτό Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης του, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και ίσως χρειαστεί έναν αγώνα τους να τον δώσουν σε άλλη έδρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Λάρισα όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι κάκιστος, οπότε θα πρέπει να τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας. Αυτό σημαίνει ότι οι Λαρισινοί ίσως χρειαστεί να ξεσπιτωθούν για μια αγωνιστική επίσης. Ακόμη, ο Λυσάνδρου ανέφερε ότι σε κίνδυνο βρίσκεται (όχι άμεσο πάντως) και το γήπεδο του Άρη, το «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου θα πρέπει σύντομα να γίνουν βελτιωτικά έργα…

Όλο αυτό μεταφέρθηκε σε μερίδα του Τύπου, ως απόφαση (!) να κλείσουν τα παραπάνω γήπεδα για να γίνουν εργασίες. Προφανώς και είτε υπήρξε λάθος ενημέρωση είτε κάποιος δεν κατάλαβε κάτι καλά. Ή μπορεί και να έγινε και επίτηδες.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» λοιπόν δεν κλείνει, αφού έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες.

Scroll Up