Το… παλεύει ο Σόουζα: Οι διπλές προπονήσεις και η ώρα της επιστροφής

Συντάκτης: Share:

Τη δική του… μάχη με τον χρόνο δίνει ο Ούγκο Σόουζα προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Άρη, στις αρχές Δεκεμβρίου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στους κοιλιακούς του, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία δύο μηνών. Από τότε ωστόσο, σήμερα, κλείνουν ακριβώς τρεις μήνες και ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν έχει «μπει» στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως ο 26χρονος αμυντικός στις τελευταίες προπονήσεις ακολουθεί φουλ ρυθμούς και παίρνει κανονικά μέρος στα εσωτερικά διπλά που γίνονται, έστω κι αν δεν μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες, κάτι, που αν μη τι άλλο είναι λογικό. Έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες ωστόσο θεωρούνται φυσιολογικές, με βάση την εγχείρηση που έκανε.

Παράλληλα, ο Σόουζα εκτός από την καθημερινή προπόνηση, ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Στην ουσία δηλαδή, εδώ και κάποιο καιρό κάνει διπλές προπονήσεις, προκειμένου να φτάσει στην κατάσταση που απαιτείται για να μπορεί να υπολογίζεται και πάλι από τον Σάββα Παντελίδη.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, την επόμενη εβδομάδα θα μπει κανονικά στο φουλ πρόγραμμα και πλέον θα είναι στην διακριτική ευχέρεια και στις ανάγκες της ομάδας η χρησιμοποίησή του.

Δείτε Επίσης

Scroll Up