Το… παρασκήνιο της τιμωρίας του Σούντγκρεν

Συντάκτης: Share:

Την περασμένη Δευτέρα, στο ματς του Άρη στη Λαμία, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών του Άρη.

Ο Σουηδός αμυντικός αποβλήθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο για την ενέργειά του να σπρώξει ένα ball boy, το οποίο αντί να του δώσει τη μπάλα για να εκτελέσει ένα πλάγιο, προτίμησε να κάνει… τσιλικάκια. Λάθος η ενέργεια του, το παραδέχθηκε και ο ίδιος και μάλιστα, ως όφειλε, ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του.

Η τιμωρία του ήταν τελικά μία αγωνιστική, ωστόσο λίγο έλειψε ο διαιτητής Σκουλάς με τον VΑRίστα Φωτιά να προκαλέσουν μεγαλύτερη καμπάνα. Στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις που έδωσε στη δημοσιότητα ο Κλάτενμπεργκ, ακούγεται ο Φωτιάς να φωνάζει ότι ο Σούντγκρεν έδωσε μπουνιά στο ball boy. Κάτι τελείως αναληθές, αφού ξεκάθαρα ο Σουηδός απωθεί τον πιτσιρικά.

Μετά το τέλος του ματς και κατά την συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνα, ο Σκουλάς ήθελε να γράψει ότι ο Σούντγκρεν έδωσε μπουνιά, κάτι που αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Δημήτρης Νιαρχάκος. Με δική του παρέμβαση τελικά τα πράγματα γράφτηκαν όπως ακριβώς έγιναν κι έτσι ο Σουηδός γλίτωσε μια άδικη τιμωρία 3-4 αγωνιστικών.