Το ξεκλείδωμα και το… μαχαίρι στο λαιμό

Συντάκτης: Share:
Το ξεκλείδωμα και το... μαχαίρι στο λαιμό

Η πληροφορία που υπάρχει είναι πως, ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του μνημονίου της κυβέρνησης με τη FIFA.

Στον Άρη περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει πρόβλεψη για τη δική τους περίπτωση (αλλά και άλλων ομάδων…) με τα χρέη των παλιών ΠΑΕ, γεγονός που θα ξεκλειδώσει την διαδικασία άρσης τους μεταγραφικού ban και θα επιτρέψει στους Κιτρινόμαυρους να προχωρήσουν στην υλοποίηση του πλάνου σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν. Του Plan A για την ακρίβεια μιας και αυτές τις ημέρες, στον Άρη τρέχουν κι ένα κομμάτι του… Plan B, που περιλαμβάνει αρκετές ανανεώσεις συμβολαίων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το μέρος, σε πρώτη φάση γίνεται μια διαπραγμάτευση με πέντε παίκτες και πιο συγκεκριμένα, τους Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Λάρσον, Κουέστα και Κόρχουτ. Συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως στον Άρη λειτουργούν σα να έχουν το… μαχαίρι στο λαιμό. Πιο πολύ σαν παιχνίδι της υπομονής μοιάζει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο… άμεσης ανακοίνωσης με ανανέωση συμβολαίου…

Scroll Up