«Τώρα είναι η διαφορά του παιδιού από τον άνδρα»

Συντάκτης: Share:

Συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη για την ήττα ζήτησε ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Τόνισε πως δεν μπορεί να έχει παράπονα από τους παίκτες του, ενώ χαρακτήρισε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα την αποβολή του Κουέστα.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε:

“Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη, γιατί παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο. Η αποβολή είναι το καθοριστικό σημείο του αγώνα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Νομίζω ότι αυτό χάλασε όλη την ισορροπία του αγώνα, είχαμε ξεκινήσει σωστά, με ηρεμία και κατοχή μπάλας. Παρότι με 10 παίκτες έκαναν μία σοβαρή προσπάθεια, που δεν ήταν αρκετή. Πληρώνουμε το κάθε λάθος μας. Μόνο με δουλειά μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση”.

Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και τι σκοπεύει να κάνει: “O μόνος τρόπος είναι η δουλειά. Είναι κάτι που δουλεύουμε, έτυχε αυτό, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανένα. Δεν ξέρω άλλον τρόπο εκτός από δουλειά”.

Για το αν μετά τη σημερινή ήττα αλλάζουν οι σκέψεις για τον Ιανουάριο: “Ότι έχω δει, το ίδιο βλέπω και τώρα…”.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: “Πριν έρθω μίλησα με τους παίκτες. Τους είπα πως όταν είναι εύκολα, όλοι θέλουν να είναι μέλος της ομάδας. Τώρα είναι διαφορά του παιδιού με τον άνδρα, εκεί πρέπει να δείξεις ότι μπορείς να το γυρίσεις”.

Για το αν πλέον ζητά την υπομονή του κόσμου: “Εξακολουθώ να μην ζητάω την υπομονή του κόσμου. Αν δεν γινόταν η αποβολή θα βλέπαμε ένα εντελώς άλλο ματς”.