Τζέγκο για Άρη: «Μιλήσαμε και θα ξαναμιλήσουμε. Το απολαμβάνω…»

Συντάκτης: Share:

Σε δηλώσεις του στην Αυστραλία, ο Τζίμι Τζέγκο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Άρη και στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα ftbl.com.au αρχικά ανέφερε: «Η οικογένειά μου λατρεύει να βρίσκεται εκεί. Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνουμε. Το απολαμβάνω κι έχω παίξει αρκετά. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα για την τελική απόφαση και σίγουρα το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα από αυτά. Είναι νωρίς ακόμη και το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθώ στην εθνική στο υπόλοιπο τη σεζόν και να τα πάω καλά με την ομάδα μου».

Για τις επαφές με τον Άρη σχολίασε: «Έγιναν συζητήσεις με τον Άρη στα τέλη της περασμένης σεζόν, αλλά έσπασα το πόδι μου και συμφωνήσαμε να περιμένουμε για λίγο. Είμαι σίγουρος ότι θα τα βάλουμε ξανά κάτω και θα δούμε που θα μας οδηγήσει».

Καταλήγοντας τόνισε: «Πηγαίνοντας στην Ελλάδα με την κουλτούρα και το διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου, βγήκα εκτός της… βολικής ζώνης μου. Μου προσέφερε μερικές προκλήσεις και την ευκαιρία να γίνω καλύτερος».