ΧΑΦ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ: Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Μάντζιου

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες, με τον Άκη Μάντζιο να προετοιμάζει πλέον την ομάδα του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (με εξαίρεση τον διεθνή Γκάνεα) σχεδιάζει τα πλάνα του για το ματς του Αγρινίου, έχοντας μάλιστα κι έναν πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο. Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν έχουν όλους τους χαφ του ετοιμοπόλεμους!

Στην προετοιμασία τραυματίστηκε ο Ματίγια, ο Λούκας Σάσα ήθελε χρόνο και… φυσική κατάσταση, ο Κάτσε αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και μόνο ο Τζέγκο ήταν απόλυτα καλά, όλο αυτό το διάστημα.

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού ουσιαστικά και οι τέσσερις είναι έτοιμοι να αγωνιστούν (ίσως ένα κλικ πίσω ακόμη ο Κάτσε, που ανεβαίνει όμως). Θεωρητικά, αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο έχουν οι Ματίγια και Τζέγκο, που έχουν «δέσει» στα χαφ του Άρη και είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας τους. Όμως… έρχεται και ο Σάσα. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος μέσος στο πρόσφατο εσωτερικό διπλό σε συνθήκες αγώνα, χρησιμοποιήθηκε στους βασικούς!