Χαριστέας: «Υπάρχει ποιότητα – Μας λείπει ο κόσμος»

Συντάκτης: Share:

Για την νέα σεζόν, τις απαιτήσεις που υπάρχουν και την απουσία του κόσμου αναφέρθηκε ο Άγγελος Χαριστέας, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα του Άρη για το πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νέα σεζόν: “Ο μεγαλύτερος βραχνάς ήταν το ban. Είχαμε ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να φτιάξουμε την ομάδα, αλλά με ένα καλό σχεδιασμό. Οι νέοι έχουν δείξει ότι θα προσθέσουν ποιότητα στην ομάδα. Να παίξουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Να πετύχουμε πολλά γκολ. Στο δικό μας γήπεδο, οι δικοί μας κανόνες”.

 

Για το 4-3-3: “Αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Κάναμε γρήγορα τις κινήσεις μας, ώστε οι παίκτες να είναι στην προετοιμασία. Δεν είχαμε πολύ χρόνο. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι ήρθαν στον σωστό χρόνο. Οι υπόλοιποι δεν είναι έτοιμοι. Για αυτό και παρατάσσουμε την ομάδα βάσει του βαθμού ετοιμότητας.

Το σύστημα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο αλλά η συνοχή της ομάδας. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι παίκτες θα πρέπει να κατανοήσουν το σύστημα. Παράλληλα όμως να είμαστε ευέλικτοι και να χρησιμοποιήσουμε και κάποιο άλλο σύστημα. Ισως κρύβει εκπλήξεις η συνέχεια”.

 

Για τις επόμενες μεταγραφές: “Το ρόστερ δεν έχει κλείσει, απλώς δεν θέλαμε βεβιασμένες κινήσεις. Θέλουμε όλες να είναι βάσει σχεδίου και αυτού που θέλουμε η ομάδα να παίξει. Θα έχουμε κάποιες αφίξεις σύντομα. Δίνουμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά. Θα έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν. Τους πιστεύουμε. Δίπλα στους έμπειρους, να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους”.

 

Για την απουσία του κόσμου: “Ο κόσμος είναι η καρδιά της ομάδας. Μας λείπει. Ευχόμαστε σύντομα να είναι κοντά μας. Η ομάδα είναι μισή χωρίς τον κόσμο. Να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη πέρυσι. Ο πρόεδρος κάνει τα πάντα. Και εγώ από την πλευρά μου”.

Scroll Up