Χιμένεθ: «Αβαντάζ του Άρη ο κόσμος του»

Συντάκτης: Share:

Σύμφωνα με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ, το… πρόβλημα για την ομάδα του ήταν πως δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης του δευτέρου ημιχρόνου, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο αρχικό σχόλιό του, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Θέλω να αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου, ήμασταν σε καλό επίπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να αναλύσουμε και να διορθώσουμε, γιατί δεν το κάναμε για 90 λεπτά, αλλά για 50. Αποδείξαμε ότι όταν θέλουμε έχουμε την ικανότητα να παίξουμε στα ίσια οποιαδήποτε αντίπαλο».

Για το τι άλλαξε ο Αστέρας στο β’ ημίχρονο: «Θέλαμε να είμαστε ο εαυτός μας. Να παίξουμε με την μπάλα κάτω, να έχουμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι αυτό μας οδήγησαν στις ευκαιρίες».

Για το αν η κακή εικόνα του Άρη στο β’ μέρος οφείλεται στην απόδοση του Αστέρα: «Πιστεύω ότι ήταν η δική μας η δουλειά, γιατί διορθώσαμε κάποια πράγματα, μειώσαμε τις αποστάσεις, κλέψαμε μπάλες και δεν επιτρέψαμε τις αντεπιθέσεις».

Για τον Άρη: «Ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες και θα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Έχει κι ένα αβαντάζ, τον κόσμο, που βοήθησε σημαντικά στα δύσκολα σημεία».