«Χτύπησαν έναν από εμάς. Αυτό πρέπει να μας πεισμώσει…»!

Συντάκτης: Share:

Όλα όσα έγιναν χθες (4/3) στο ΟΑΚΑ δεν γινόταν παρά να αποτελέσουν θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια του Άρη και στη σημερινή προπόνηση.

Κι επειδή προφανώς ο Μίχαελ Ένινγκ το αντιλήφθηκε, θέλησε και ο ίδιος να πει δυο κουβέντες στους ποδοσφαιριστές του, ουσιαστικά παρουσιάζοντας τα… χθεσινά, ως ένα επιπλέον κίνητρο για πρόκριση στον τελικό.

“Δεν έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου περιστατικά σαν αυτά που βιώσαμε χθες. Πρέπει αυτά να μας πεισμώσουν και να μας συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο. Ειδικά το γεγονός ότι χτύπησαν έναν από εμάς, τον Λαζαρο Βαρδάκη. Αυτό πρέπει να μας πεισμώσει”, είπε αρχικά ο Γερμανός.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: “Για το ματς θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας να πάμε στον τελικό. Τώρα έχουμε πολλούς λόγους παραπάνω να πάμε στον τελικό. Στη ρεβάνς είναι στο χέρι μας. Με τον κόσμο μας πιστεύω ότι θα ανατρέχουμε την ήττα και θα πάρουμε την πρόκριση”.

Και κατέληξε: “Σε πέντε δέκα χρονια από τώρα αυτό που θα θυμούνται όλοι είναι ο τελικός κι όχι τι έγινε στο ΟΑΚΑ. Ενωμένοι με τον κόσμο μας θα πάρουμε την πρόκριση”.

Scroll Up