Υπάρχει «θέμα» Μπρούνο, αλλά…

Συντάκτης: Share:
Υπάρχει «θέμα» Μπρούνο, αλλά…

Είναι δεδομένο πως ο Άρης δεν θα κάνει πολλές μεταγραφές τον Ιανουάριο, ωστόσο κάθε καλός ποδοσφαιριστής που εμφανίζεται στο… δρόμο του, δεν θα τον αφήσει αδιάφορο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, στα μεταγραφικά, φαίνεται πως εξετάζεται πλέον πιο «ζεστά» η περίπτωση του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος μέχρι πρότινος δεν βρισκόταν στα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και ήδη έχει αναπτυχθεί μία φημολογία περί λύσης του συμβολαίου του. Σε αυτή την περίπτωση, ο Άρης μόνο αδιάφορος δε θα μείνει, καθώς εκτιμάται πως τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή θα ήταν «χρήσιμα» για τα αγωνιστικά πλάνα των Κιτρινόμαυρων.

Βέβαια, στο τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Μπρούνο πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ υπήρξαν και δηλώσεις του Μαρτίνς ότι θα δώσει ευκαιρίες στον παίκτη. Στον Άρη παρακολουθούν την περίπτωσή του (ενδεχομένως να τους έχει προταθεί κιόλας από ατζέντη) και σε περίπτωση, που τεθεί θέμα λύσης συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους, τότε θα τον διεκδικήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί και στον Ατρόμητο, ο οποίος μάλιστα δεν θα είχε πρόβλημα να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Scroll Up