Αυτοί είναι οι δυο νέοι μεταγραφικοί στόχοι του Ρέμπε για τον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:
ΕΚΤΑΚΤΟ: "Τινάζει τη μπάνκα" με τη μεταγραφή σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ!

Μπαίνει στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σβαμπ και ήδη ο Όλαφ Ρέμπε έχει προχωρήσει τις επαφές για απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν την ομάδα στο χώρο του κέντρου και της άμυνας.

Πρόκειται για αμυντικό μέσο, που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Δυτικής Ευρώπης και κεντρικό αμυντικό, ο οποίος επίσης αγωνίζεται σε ομάδα αυτής της περιοχής, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά, λόγω της θητείας του στη Γερμανία.

Οι δυο παίκτες γνωρίζουν για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και έχουν συζητήσει ήδη με τους μάνατζέρ τους για το ενδεχόμενο μεταγραφής τους στον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για παίκτες με εμπειρία σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και μεταπωλητική αξία, αφού η ηλικία τους είναι 27 χρόνων και αυτό είναι κάτι που προσέχει πολύ ο Ρέμπε, προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές.

Το μπάτζετ των παικτών που είναι ελεύθεροι, κυμαίνεται στις 800.000 περίπου, μέσα δηλαδή στα πλαίσια που όρισε ο Ιβάν Σαββίδης για τις μεταγραφές της ομάδας.

Scroll Up