Αυτός είναι ο προγραμματισμός της ΕΠΣΜ για τις ημέρες των εορτών

Συντάκτης: Share:

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ο προγραμματισμός των αγώνων για τα πρωταθλήματα ανδρών και κυπέλλου κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Μέχρι το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019 θα προγραμματιστούν όλοι οι αγώνες ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Δεκεμβρίου 2019 θα οριστούν ΜΟΝΟΝ οι αγώνες ανδρών της Α1, της Α’ (1ος, 2ος, 3ος όμιλος) και της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (1ος, 2ος, 5ος όμιλος).

Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες του 3ου, 4ου και 6ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και όλοι οι αγώνες της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στην περίπτωση κατά την οποία θα υπάρξουν εξ’ αναβολής αγώνες στους ομίλους που δεν θα αγωνιστούν, τότε αυτοί θα οριστούν για να διεξαχθούν το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Τα Σαββατοκύριακα 28 – 29 Δεκεμβρίου 2019 και 4 – 5 Ιανουαρίου 2020 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’, Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της ε’ φάσης για το 49ο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Ιανουαρίου 2020 θα συνεχιστούν με ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ οι αγώνες ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Ανακοίνωση – υπενθύμιση της ΕΠΣ Μακεδονίας

για τον προγραμματισμό των αγώνων ανδρών κάθε Σαββατοκύριακο και Τετάρτη

Εγκαιρα η υποβολή των αιτημάτων των σωματείων

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας υπενθυμίζεται στα σωματεία της ότι κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 το πρόγραμμα των αγώνων κάθε Σαββατοκύριακου ή κάθε εμβόλιμης Τετάρτης ανακοινώνεται τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από την τέλεσή τους στην ιστοσελίδα της Ένωσης στο διαδίκτυο (www,epsm.gr) για να προετοιμάζονται καλύτερα τα σωματεία και για να τακτοποιούν εγκαίρως τις υποχρεώσεις τους οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Καλούνται τα σωματεία της Ένωσης να υποβάλουν έγκαιρα τα οποιασδήποτε αιτήματά τους για τα Σαββατοκύριακα 14 – 15 Δεκεμβρίου και 21 – 22 Δεκεμβρίου 2019 και 11 – 12 Ιανουαρίου 2020 (προ και μετά τις εορτές), τα οποία θα εξετάζονται ξεχωριστά και κατά περίπτωση.

Σε αντίθετη περίπτωση όσα αιτήματα κατατεθούν εκπρόθεσμα ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14.15

ο αγώνας κυπέλλου

Εθνικός Σοχού – Ιάσων Αυγής

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας κυπέλλου Εθνικός Σοχού – Ιάσων Αυγής θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14.15 στο γήπεδο Σοχού, στο πλαίσιο της δ’ φάσης.

Δείτε Επίσης

Scroll Up