Αυτός εισηγείται στην διοίκηση του Άρη, την απόκτηση του Μέγιερι!!

Συντάκτης: Share:
Αυτός εισηγείται  στην διοίκηση του Άρη, την απόκτηση του Μέγιερι!!

Δεν είναι κρυφό ότι ο Άρης ψάχνει για τερματοφύλακα, με δεδομένο ότι λήγει το συμβόλαιο του Κουέστα, είναι αμφίβολο εάν θα μείνει και του χρόνου, το θέμα του Έμαν θα συζητηθεί, ενώ ο Τσιλιγγίρης θα παραμείνει στην τριάδα των γκολκίπερ…

Έτσι λοιπόν, είναι φυσιολογικό να ψάχνει για γκολκίπερ ο Άρης και να ζητηθεί η γνώμη του ειδικού που βρίσκεται στην ομάδα, του προπονητή τερματοφυλάκων και πρώην διεθνή γκολκίπερ, Αλέκου Ράντου.

Η εισήγησή του είναι: Μπάλανς Μέγιερι! Τον Ούγγρο τερματοφύλακα του Ατρόμητου, τον ξέρει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και ξέρει τις ικανότητές του, ενώ η λήξη του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι, αποτελεί μια ευκαιρία να αποκτηθεί από τον Άρη.

Ο Μέγιερι έχει δηλώσει ότι δεν θα παραμείνει στον Ατρόμητο και ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα έως τώρα, αλλά η παρουσία του Ράντου στον Άρη αποτελεί εγγύηση ότι εάν τελικά έρθει στη Θεσσαλονίκη θα έχει κάνει για εκείνον, την  καλύτερη επιλογή. Είναι 29 ετών και θέλει τριετές συμβόλαιο.

Φυσικά, αυτή τη στιγμή, ο Άρης δεν μπορεί να κάνει πρόταση σε κανέναν, ούτε σε αυτούς που έχει στο ρόστερ του, έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την πανδημία του κορονοϊού.

Scroll Up