Αυτός ο παίκτης φεύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά για… άλλο λόγο! Τι έχει προσφέρει…

Συντάκτης: Share:

Σήμερα το βράδυ, ο ΠΑΟΚ σηκώνει το ένατο κύπελλο της ιστορίας του και όλοι οι παίκτες παίρνουν τις άδειές τους για το καλοκαίρι, από τις οποίες πολλοί θα επιστρέψουν πάλι στην Τούμπα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα επιστρέψουν…

Ο πλέον βέβαιος ότι ΔΕΝ θα επιστρέψει, είναι ο Φερνάντο Βαρέλα, ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, που αποχαιρέτησε μάλιστα την Τούμπα, στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ και ο κόσμος του ΠΑΟΚ τού έδειξε την εκτίμηση, με ένα χειροκρότημα και με τις ιαχές “Φερνάντο Βαρέλα”, που τον συγκίνησαν, αλλά ο λόγος για τον οποίο φεύγει ο Βαρέλα είναι άλλος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ΠΑΟΚ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ δυσανασχέτησε με την απόφασή του να τσείλει τον γιο του στην Μπενφίκα, μη εκτιμώντας το γεγονός ότι εδώ και έξι χρόνια έμαθε μπάλα στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και μόλις ήταν έτοιμος να “ξεπεταχθεί”, αντί να υπογράψει το επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, η οικογένεια Βαρέλα (λένε ότι αποφάσισε η μητέρα του παιδιού), τον έστειλε στην Πορτογαλία και στην Μπενφίκα.

Αυτό “τρέλανε” τον Σαββίδη, που πάρα πολύ σωτά, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι “καφενείο”, αλλά μεγάλη ομάδα, τον έκοψε από την ομάδα και τον έβαλαν να παίξει με παρακάλια του Λουτσέσκου, όταν δεν είχε παίκτες, λόγω τραυματισμών.

Τελικά, η Τούμπα τον χειροκρότησε, γιατί είναι αυτός που μαζί με τον Κρέσπο έφτιαξαν ένα πολύ δυνατό δίδυμο αμυντικών και πρόσφεραν πολλά στην κατάκτηση των δυο νταμπλ, που έγινε ένα (2019), γιατί η ΑΕΚ “έκλεψε” το πρωτάθλημα του 2018.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τον Βαρέλα και είναι βέβαιο ότι ο Λουτσέσκου θα τον χρησιμοποιήσει έστω και λίγο στον τελικό, για να βάλει το όνομά του στους συμμετέχοντες, τιμής ένεκεν, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ τον αντάμειψε πλουσιοπάροχα, αφού ούτε στον ύπνο του δεν θα έβλεπε συμβόλαιο 1,1 εκ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή 3.000 ευρώ την ημέρα! Ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός στην Ελλάδα!

Καλή συνέχεια στην καριέρα του και μακάρι σήμερα να σηκώσει ακόμη ένα τρόπαιο, αφού τα έχει πάρει όλα από το 2017…