Αυτός ο παίκτης της Ξάνθης που έκανε προσφυγή, καταλήγει στην ΑΕΚ!

Συντάκτης: Share:

Επένδυση για το μέλλον ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ, καθώς είναι κοντά στο να κλείσει τον Κώστα Θυμιάνη.

Ο Θυμιάνης έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, καθώς κατέθεσε προσφυγή για οικονομικούς λόγους. Ο μεσοαμυντικός της Ξάνθης άρεσε στους «κιτρινόμαυρους» και τον ήθελαν και πέρυσι.

Κατά πληροφορίες, είχε υπάρξει ακόμα και συμφωνία έναντι μισού εκατ. ευρώ, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε επειδή ο παίκτης δεν ήθελε να παίξει αρχικά στην ΑΕΚ Β’, όπως ήταν το πλάνο.

Την περυσινή σεζόν, ο Θυμιάνης έκανε την πρώτη γεμάτη σεζόν του σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας 26 συμμετοχές (με ένα γκολ και μια ασίστ) με τη φανέλα της Ξάνθης. Είναι διεθνής με την Ελπίδων, παίζει με την ίδια ευχέρεια ως στόπερ και αμυντικό χαφ. Ο Θυμιάνης συνεχίζει να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αλλά έχει και κάποιες κρούσεις από το εξωτερικό και πολλούς που του παίρνουν τα μυαλά για να φύγει εκτός Ελλάδας.

Επίσης, αρκετές ομάδες της ελληνικής λίγκας, ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Ωστόσο πλέον φαίνεται ότι η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι για την απόκτησή του και αυτή θα αφορά κυρίως την Β ομάδα. Ο Θυμιάνης θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ωστόσο όπως συνέβη και με άλλους νεαρούς παίκτες η μεταγραφή του αφορά την Β’ ομάδα.

Να τονίσουμε ωστόσο ότι από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται η μεταγραφή Θυμιάνη.