Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει να αποδείξει την αξία του!

Συντάκτης: Share:

Η επανεκκίνηση των προπονήσεων έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, να δει όλους τους παίκτες που έχει στη δύναμή του και φυσικά να κάει αξιολογική κρίση, για το ποιος του κάνει για τα πλέι οφ και ποιος όχι…

Αυτό που συζητείται όμως, έντονα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι ότι ο Πόντους Βέρνμπλουμ στις προπονήσεις τα δίνει όλα, χωρίς να δείχνει τον παραμικρό φόβο στις μονομαχίες.

Το θέμα είναι αν θα του δώσει την ευκαιρία ο Φερέιρα και αν ο Σουηδός θα δείξει, όσα βλέπουν όλοι στις προπονήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, η συμπεριφορά του, όταν ο ΠΑΟΚ του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο, ήταν απαράδεκτη, γιατί ενώ έχει πάρει 2,7 εκ. ευρώ μέσα σε ενάμιση χρόνο, δεν έχει ακουμπήσει μπάλα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτό έχει “χαλάσει” τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ίσως να επηρεάσει και τον προπονητή, αλλά αφού τα πάει καλά στην προπόνηση, δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει και στη διάρκεια των πλέι οφ, που θα αποτελέσουν κριτήριο για τον Βέρνμπλουμ, o οποίος θέλει να αποδείξει την αξία του και να μην τον διώξουν σαν άχρηστο…

 

 

Scroll Up