ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ: Δίδυμο ο Κουέστα με αυτόν τον γκολκίπερ, στον Άρη; (pic)

Συντάκτης: Share:

Το συμβόλαιο του Χουλιάν Κουέστα με τον Άρη έχει τελειώσει και τώρα πλέον πρέπει να αποφασίσουν εάν θα ανανεώσουν για την επόμενη περίοδο, αλλά το παρασκήνιο αναφέρει ότι ο Μπούργος θέλει να κρατήσει τον Ισπανόα και ο Άρης κινείται για απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα…

Αυτός ο γκολκίπερ, είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν του ΠΑΣ Γιάννενα, που μένει ελεύθερος από την ομάδα των Ιωαννίνων και μπορεί να φύγει σε άλλη ομάδα, άμεσα!

Η παρουσία του στον ΠΑΣ ήταν εντυπωσιακή, ο Ρώσος Λοντίγκιν ήρθε αρχικά για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, αλλά δεν έπιασε και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσει ο Άρης μαζί του, εάν έχει πάρει ο Καρυπίδης την απόφαση να τον αποκτήσει.

Αυτό θα φανεί στις επόμενες 10 ημέρες.

Ο ίδιος ο Λοντίγκιν, την τελευταία αγωνιστική, μετά το ματς με τον Άρη (0-3), είχε δηλώσει για το μέλλον του: «Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι να γυρίσω στην οικογένειά μου, να πάω μερικές μέρες και να ηρεμήσω. Φυσικά τρέχουν οι συζητήσεις, θέλω να δω κάτι στην Ευρώπη. Αν δεν έρθει αυτό, έχω κάποιες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Εχω επιλέξει περίπου, αλλά θέλω να δω και κάτι έξω».