Βαλένθια: Ανακοίνωσε Γκατούζο

Συντάκτης: Share:

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Βαλένθια, παρά τις αντιδράσεις αρκετών οπαδών για την απόφαση της ομάδας. 

Ήταν εδώ και κάποιες μέρες κοινό μυστικό ότι ο 44χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία των “νυχτερίδων”. Πλέον έγινε και επίσημο με την Βαλένθια να τον ανακοινώνει και επίσημα.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών, η ομάδα ανακοίνωσε πως ο Γκατούζο υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών. Ο ίδιος γνωρίζοντας το εις βάρος του κλίμα στην πόλη φρόντισε να κάνει ένα βήμα μπροστά, προς την πλευρά των φίλων της ομάδας.

Η παρουσίασή του θα γίνει σήμερα το απόγευμα, στην οποία ο Ιταλός, όπως ανέφερε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της πόλης θα μιλήσει για τα πάντα, προφανώς θέλοντας να ξεκινήσει μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Βαλένθια ο Γκατούζο τόνισε: «Έχω γνωρίσει μια μεγάλη Βαλένθια. Μια ομάδα που συνδέεται έντονα με στενούς δεσμούς με τους οπαδούς της. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Σέβομαι και αγαπώ το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι μια Βαλένθια φόβητρο. Έχω δει μεγάλες ομάδες να… πέφτουν στο γήπεδο αυτό, σε ένα γήπεδο 100 ετών. Βαλενθιάνοι ας ζήσουμε με πάθος την σεζόν αυτή και ας διασκεδάσουμε μαζί αυτό το DNA της Βαλένθια»

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο της ανακοίνωσης: