Βελόπουλος: “Δεν βλέπετε ότι θέλουν να διώξουν τον Σαββίδη από τη Θεσσαλονίκη;”

Συντάκτης: Share:

Μια σημαντική τοποθέτηση του Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης” και Μακεδόνα πολιτικού, Κυριάκου Βελόπουλου, έρχεται να συμπληρώσει το παζλ όλων των τοποθετήσεων για τη στόχευση του Ιβάν Σαββίδη από τα κέντρα αποφάσεων της Αθήνας και από τους “δεινόσαυρους” της Ελλάδας!

Ο κ. Βελόπουλος, σε ραδιοφωνική τοποθέτησή του (FOCUS 103,6 FM) μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να έχει έως τώρα τις σχέσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και ενώ είναι μεταξύ αυτών, που δεν προβάλλονται ποτέ οι πατριωτικές θέσεις του, από το κανάλι ΟΡΕΝ, ιδιοκτησίας Σαββίδη, ενδεχομένως χωρίς να ασχολείται ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης με το θέμα, αλλά να είναι απόφαση των υπαλλήλων του, που έχουν σχέσεις με τους “δεινόσαυρους” της Αθήνας, ο αποκλεισμός του Βελόπουλου από το κανάλι!

Είπε λοιπόν, ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”: “Δεν βλέπετε ότι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια προσπάθεια να διώξουν τον Σαββίδη από τη Θεσσαλονίκη, επειδή επενδύει στην πόλη και στην Βόρεια Ελλάδα; Κάνει… μπαμ αυτό, ότι συμβαίνει από αυτούς που θέλουν να έχουν υπό την δική τους κυριαχία, επιχειρηματικά, την πόλη. Τον Σαββίδη τον έβαλαν στο στόχαστρο και θέλουν να τον διώξουν ακόμη και για την επένδυση στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου είναι βέβαιο ότι θέλουν να του το πάρουν…”

Και το λέει πολιτικός, που δεν έχει καμία σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, ούτε εξάρτηση, αλλά καθαρά και ξάστερα είναι ακόμη μια τοποθέτηση που επιβεβαιώνει τις τοποθετήσεις και τα ρεπορτάζ του SFINA.GR!