Βοηθός Λουτσέσκου: «Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικά, είναι η ελληνική Γιουβέντους»

Συντάκτης: Share:

 

Έχοντας περάσει από την Ρόμα στην ηλικία των 19 ετών, οι Ιταλοί απευθύνθηκαν στον Κριστιάνο Μπάτσι δεδομένης της εμπειρίας και της γνώσης που διαθέτει από το ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να μιλήσει για τον Μαντί Καμαρά και τους «τζαλορόσι».

Μάλιστα, μιλώντας για τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο για την… ελληνική Γιουβέντους που πρέπει πάντα να νικά. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ο Καμαρά είναι ένας πολύπλευρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, της ελληνικής Γιουβέντους, της ομάδας που πρέπει πάντα να νικά. Τροφοδοτεί, σκοράρει είναι καλός στις αναχαιτίσεις και στα σουτ εκτός περιοχής. Είναι καλός και στα αμυντικά αλλά και στα επιθετικά του καθήκοντα.

Κατά τη γνώμη μου μοιάζει με τον Κεσιέ, αλλά είναι ελαφρώς πιο επιθετικός, παρόλο που έχει την ίδια φυσική δομή. Στην Ιταλία μπορεί να παίξει με ασφάλεια και μπορεί να είναι παίκτης επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πολλές ιταλικές ομάδες γι’ αυτόν, αλλά με τον Ολυμπιακό είναι δεν είναι εύκολο να διαπραγματευτεί κανείς: 8 εκατομμύρια για έναν μέσο που έρχεται από την Ελλάδα δεν είναι λίγα. Ο Καμαρά θα μπορούσε κατά περίσταση να λειτουργήσει ως Βαϊνάλντουμ ή ως Κριστάντε».