Άντεξε και προκρίθηκε η Ίντερ

Συντάκτης: Share:

Η Ίντερ άντεξε στην πίεση της Πόρτο, κράτησε το μηδέν στην άμυνα (0-0) και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Champions League.

Ο ρυθμός ήταν στα «κόκκινα» από την αρχή του ματς με την Πόρτο να είναι εκείνη που απειλεί πρώτη στο 3ο λεπτό. Η Ίντερ έμοιαζε να μην έχει βρει τα πατήματα της στο γήπεδο μέχρι το 15’, με αποτέλεσμα οι «δράκοι» να πάρουν μέτρα. Στο 20’ ο Εουστάκιο βρέθηκε έξω από την περιοχή και προς τα αριστερά, όμως το χαμηλό σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Ονάνα. Οι «νερατζούρι» ανέβασαν ταχύτητα απειλώντας κυρίως από τις πτέρυγες με τον Ντιμάρκο και τον Ντούμφρις. Ο Ταρεμί «έγραψε» ακόμη ένα σουτ για την Πόρτο το οποίο κατέληξε άουτ, ενώ στο 40’ ο τρομερός συνδυασμός Ουρίμπε, Ταρεμί και Εβανίλσον, είχε τελικό αποδέκτη τον Βραζιλιάνο, που σούταρε με τον Ντιμάρκο να βάζει τελευταία στιγμή «στοπ».

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Πόρτο μπήκαν σαν «καμικάζι» στο γήπεδο ασκώντας ασφυκτική πίεση στην Ίντερ. Το πρώτο σουτ ήταν εκείνο του Ουρίμπε στο 48’ το οποίο ήταν έξυπνο αλλά έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ονάνα. Οι «δράκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό αναζητώντας το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, ενώ οι «νερατζούρι» αμύνονταν με στόχο μια αντεπίθεση που θα τελείωνε την υπόθεση πρόκριση. Στη συνέχεια ο ρυθμός κύλησε στο ίδιο τέμπο, με την Πόρτο να χάνει ευκαιρίες και την Ίντερ να παίρνει τελικά το ισόπαλο 0-0, το οποίο της έδωσε την πρόκριση.