Κονσεϊσάο:” Ήμασταν μια πραγματική ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες”

Συντάκτης: Share:

Μετά από το σοκ που υπέστη από την Λιόν την περασμένη σεζόν η Γιουβέντους γνώρισε δεύτερο διαδοχικό αποκλεισμό στη φάση των “16” του Champions League, πέφτοντας θύμα αυτή τη φορά της σκληροτράχηλης και “refuse to lose” ομάδας που έχει δημιουργήσει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο: της Πόρτο!

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

“Έχω μια ομάδα γενναίων παικτών, οι οποίοι έκαναν αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι, με τον καλύτερο τρόπο. Απέναντι σε μια υπέροχη ομάδα, με παίκτες του υψηλότερου επιπέδου, έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι να υποφέρουμε, αλλά και να δημιουργήσουμε δυσκολίες για τη Γιουβέντους. Ήμασταν μια πραγματική ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες. Έκαναν φανταστική δουλειά. Δεν ήταν εύκολο, μετά την αποβολή του Ταρέμι, έπρεπε να δείξουμε το DNA της Πόρτο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε.

Η ομάδα είχε ευφυΐα. Είναι φυσιολογικό να υποφέρουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, αλλά ακόμη και με 10 παίκτες δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Αυτό αποδεικνύει πολύ την ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας», εξήγησε. «Θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το Champions League, τώρα όμως πρέπει να σκεφτούμε την Πάκος Φερέιρα”, δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.